Allroad

De All Road Commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen waarbij u niet met een lieranker op uw schouder door de blubber hoeft te lopen om de volgende hindernis met uw Land Rover te nemen.

De evenementen zijn toegankelijk voor iedere Land Rover rijder en zijn/haar gezin, van Series I tot Range Rover Sport en vooral de gezelligheid rond het merk Land Rover staat centraal.Denkt men bij Land Rover evenementen veelal aan blubber, steile hellingen en diep kuilen, de All-road commissie organiseert evenementen van een ander kaliber.Jaarlijks organiseren wij een aantal ritten over verharde en onverharde wegen, waarbij het voor ons een uitdaging is om Nederland (en soms België en Duitsland) van de mooiste kant te laten zien. De Kerstrit is de inmiddels legendarische topper en tevens afsluiter van het jaar met honderden deelnemers. Daarnaast organiseren we het meerdaagse Familie Kampeerweekend in september en het Comfortweekend.Samen met de evenementen- en off-road commissies heeft de commissie een flink aandeel in de organisatie van een aantal meerdaagse evenementen, zoals het Bikkel-weekend en de Vakantiebeurs. Zijn off-road evenementen vaak wat meer gericht op de bestuurder van de Land Rover, de evenementen van de all-road commissie zijn er voor het hele gezin. Er wordt bij elk evenement rekening gehouden met aanwezige kinderen en veelal wordt voor hen een speciaal programma gemaakt.Contact opnemen? LRCH contact formulier (niet ingelogd) | Allroad contact formulier (ingelogd)

Contact opnemen met de Commissies

 Ben je ingelogd? Neem direct contact op: ga naar de Commissie; klik op het tab "Contact", vul het formulier in en klik op bericht versturen. Heb je nog geen account? Neem contact op via het contact formulier (http://lrch.nl/contact); selecteer de gewenste Commissie onder categorie, vul het formulier in, klik op bericht versturen. 

Leden van de Allroad Commissie

Erwin ter Riet Allroad commissie lid
Herman Prust Allroad commissie lid
Jan Willem Cleijpool Voorzitter All Road Commissie
Michel Arendsen Allroad commissie lid
Paul van der Zwan Allroad Commissie lid
Raymond Versloot AllRoad Commissie
Roelof Soeteman Lid Allroad Commissie
Roger Bastiaens lid Allroad commissie, coordinator Supportteam, moderator LRCH forum

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin